Båtutleie og fakturering

Javel, så kommer høsten nok en gang snikende og som Kirsti Sparbo sang: Sommeren er over mens minnene lever videre. Joda, det var gode tider det med reiseradioen på 70- og 80-tallet. Det var en fin sang, men det hele handler om ny skolestart, tilbake på jobb og handler om nok en svunnen sommer, ikke minst på båtferie. Et uhjertelig standpunkt om tilbakevendelse til det hverdagslige, trauste og vanlige dager på jobb og skole med mørke, tidlige vinterdager.

Nordisk melankoli

Når man tenker etter, som norsk borger, har vel melankolien egentlig alltid stått i blomst når vi nærmer oss slutten på august måned..? Men ironisk nok er det jo akkurat da at vannet utenfor hytten er varmest, solen skinner som på sitt beste, og da skal vi liksom slippe alt og reise hjem til byen igjen?

Fakturering for båtutleie uten eget firma

Har du tenkt å leie ut båten din for neste sesong, men er usikker på hvilket faktureringsverktøy du skal bruke for kundene dine? Da er https://www.frilansfinans.no/ et godt alternativ. Du oppretter raskt en konto her. Dermed vil du kunne få betalt, bli beskattet og alt er klart innen samme dag eller innen 5 virkedager.

Vemod og tristesse

Det er trist når man skal pakke sakene og forlate hytta og båten for sommeren. Det skal vaskes og stenges, markiser skal dras inn og smilet sitter langt inne. Det rare med det er at denne følelsen ikke forandrer seg uansett hvor mange år som går forbi!

Det er også mange ting som skal ordnes innen båten er klar for vinteropplagring.

Så venter nok en vinter, mye jobbing og lite fritid. Et helt år til neste gang og mørketiden går som kjent seint. Men så har vi da håpet og drømmen om neste år og alt vi skal gjøre på hytta neste år.

Det er ting som skal repareres, vi skal fiske, er det sent på høsten skal teinene ut og krabbekvelder med hvitvin til venter.

Så det er vel ikke så ille likevel. Det er alltid fint å ha noe å jobbe mot. Som neste års sommer på hytta, i båten og nye uforglemmelige minner…

Enten du bestemmer deg for å bruke båten din selv neste sesong eller du velger å leie den ut, er det som nevnt smart å velge et godt faktureringsprogram slik som frilansfinans.no tilbyr. Her har du alt du trenger i en og samme pakke. Du oppretter raskt en egen konto og det er ingen avgifter eller andre skjulte kostnader ved dette alternativet.

cocktail