Følg med på strømbruken i hjemmet når du er på seilas

Når man har tatt den store beslutningen om å dra på et langt seilas, er det flere avgjørelser som må tas. Skal man ta med hunden? Er det best om barna blir hos besteforeldrene sine, eller skal man legge opp til hjemmeundervisning i båten? Og hvem skal passe huset?

Dersom ingen passer på temperaturen, kan vannet fryse

Eier du bolig er det ikke bare-bare å bli borte i et halvt år. Hvem skal passe på huset? Særlig på senhøsten og vinteren er det risikabelt å dra fra huset over lengre tid. Temperaturene kan svinge voldsomt, og har du på for lite varme, kan vannet i rørene fryse. Det er svært viktig å tilpasse temperaturen innendørs med været utendørs. Dersom du ikke vil leie ut huset ditt, kan strømtjenesten Tibber være løsningen. Da har du full kontroll over strømbruken i huset via mobilen, og kan skru opp varmen i snøkaoset hjemme, mens du selv er i Stillehavet.

Smarthjem med Tibber gir full kontroll

Smarthjem er fremtiden, så hvorfor ikke begynne allerede i dag? Å ha et smarthjem gir deg enorm frihet til å reise vekk lenge, og fremdeles ha full kontroll over huset. Tibber er et digitalt strømselskap som leverer strøm fra fornybare energikilder. Siden de har færre driftskostnader enn tradisjonelle strømleverandører, kan de gi deg billigere strøm. Faktisk kan du spare så mye som 20 prosent! Tibber gir deg en app som gir detaljerte oppdateringer om strømforbruket ditt, og lar deg endre hvordan strømmen brukes med noen få tastetrykk. Mobilen din blir rett og slett en fjernkontroll som styrer husets bruk av strøm!

Det er ikke vanskelig å få tak i smart-utstyr

På nettsiden til Tibber finner du faktisk alt du trenger til smart-styring av hjemmet ditt. Lysbrytere, lyspærer og panelovner er bare noen av tingene Tibber tilbyr. Prisene er også svært gode og overkommelige for folk flest. Å kjøpe innretninger som kan spare deg for massevis av kroner i årene fremover, er dessuten en smart investering. Med Tibber kan du dra hvor du vil, når du vil, og spare penger gjennom året, som kan brukes til å ta enda lengre ferier. Eller hva med å oppgradere seilbåten? Uansett hva du velger, har du nå et kraftig verktøy med deg i lommen, som gir deg mer frihet til å være på havet.

cocktail