Hvordan få en maritim stil med moteklær

For dem som elsker båtlivet så er klær også viktig. Men det er kanskje ikke i de vanlige nettbutikkene de leter for å finne matrosdressen. Det betyr ikke at det er umulig å finne klær som både har høy kvalitet og god pris selv på en nettbutikk som Na-Kd.

Båtlivet handler som regel om varme dager med sol og atter sol, men selv her kan det bli både vind i seilene og regelrett skitvær. Så god bekledning handler om å kle seg etter forholdene selv for dem som vil pynte seg litt ekstra innaskjærs. Les mer om hva https://www.na-kd.com/no har å by på.

En nettbutikk med moteklær

Na-Kd er en nettbutikk med moteklær for kvinner og barn. Her finner man moteplagg som kan brukes til hverdags og i mange ulike situasjoner. Klærne har høy kvalitet og har stor grad av gjenbruk. De setter søkelys på bærekraft slik at vi skal kunne seile til sjøs også i fremtiden.

De har stor rabatt på vintersalget, perfekt for dem som vil finne aktuelle klær for båtlivet til sommeren. For selv skreifisket i Lofoten må vike når man skal finne plagg for neste sommer. Det er helt klart at ikke alle plagg passer for sjøsprøyt og badenymfer, for det meste passer til landkrabbene. Men det fins noen unntak.

Eksempler på plagg til båtliv

En kort polstret vest gjør at man ikke fryser når man hever ankeret og drar til havs. Men den er også romslig og fleksibel, slik at man kan gjøre nytta på dekk før man kan gå for seil.

Mange foretrekker nok denim og det har Na-Kd mye av. Spesielt økologisk bomull går igjen her. Også er mye gjenbrukt slik at man sørger for å verne om naturen, spesielt havet.

Finn klær du liker og kan bruke

Det er alltid lurt å velge klær med omhu. For det er dumt å kjøpe klær som blir liggende i skapet. De må komme seg ut og brukes. På Na-Kd er det veldig enkelt å lete etter klær, fordi de kategoriseres på en fin måte. Dessuten kan man følge nettbutikken sammen med de over 3 millioner andre på Instagram og se hvordan nettbutikken har sett for seg bruken av klærne deres. Da kan man selv få gode ideer til hvordan det bør gjøres.

cocktail