Deilige varme pledd til båtturen

Selv om det er vinter, er det mange som liker å ta seg en båttur på bøljan blå. Hvis man er kledd skikkelig og holder seg varm, er det ingenting i veien for at en båttur kan bli minst like koselig om vinteren som om sommeren. Hvis du i tillegg går til innkjøp av noen deilige, varme pledd blir båtturen enda bedre. Hvis du velger å overnatte i båten også, er deilige, varme plegg fra BGA en nødvendighet. I denne artikkelen skal vi vise deg noen deilige pledd som du kan skaffe deg til en rimelig penge fra BGA.

Varme pledd fra BGA til båtturen

BGA tilbyr et omfattende utvalg av deilige, myke og varme pledd til overkommelige priser. Uansett hvilken årstid du velger å dra ut med båten, er det herlig å kunne pakke seg inn i noen myke, deilige pledd fra BGA. Da gjør det ingenting om kveldene er kalde. Hvis du vil sove i båten, kan du se frem til en deilig god natt hvor du ikke trenger å fryse enten det er seilbåt eller motorbåt du har. Ja, selv på sommeren er dette godt å ha i båten. Selv om det er sommer, kan jo, som du vet, nettene likevel bli ganske så kalde.

Ta båten ut i vinter-Norge

Den norske skjærgården har mange perler å by på for båtfrelste folk. Det er også noe helt spesielt det å sove i båten etter et godt kveldsmåltid og bare ligge og høre på bølgeskvulp i frisk luft. Pakk deg godt inn om kvelden sammen med familie og venner, og hold deg varm hele natten gjennom med pledd fra BGA, enten det er sommer eller vinter.

Pledd som flotte interiørdetaljer i båten

Alle pledd fra BGA er ikke bare praktiske i den forstand at de holder deg varm og god på hele båtturen din. De gjør seg også veldig godt som flotte interiørdetaljer i båtinteriøret og skaper en flott varm og lun stemning og atmosfære. Velg mellom massevis av friske farger, eller du kan gå for mer rolige farger slik som jordfarger som setter prikken over i-en i båten din.

Pledd av ypperste kvalitet

Alle pledd fra BGA er laget av høyeste kvalitet og er slitesterke slik at du kan ha glede av dem i lang tid fremover. De kommer også i mange forskjellige materialer og kvaliteter. Her er det kun fantasien som stopper deg. Frisk opp båtinteriøret med disse flotte pleddene fra BGA, som samtidig kan holde deg varm i båten om natten. Det vil du neppe angre på. Og glem alt om frysing på kalde netter. Enten det er sommer eller vinter.

cocktail