Finansier båtkjøpet med lån uten sikkerhet

Nå som sommeren er endelig kommet til oss for fullt og gjenåpningen av Europa er i full gang etter en lang og isolert vinter i disse pandemitider, er det mange av oss som drømmer om å skaffe seg en båt og komme seg ut på sjøen. Herlige båtturer med familie og venner langs vår vakre langstrakte kyst frister for kalde nordboere. Men så var det pengene da. . Men det finnes andre muligheter. Bestemmer du deg for et lån uten sikkerhet kan du begynne å se deg etter en båt allerede nå. Hvordan? Det forklarer vi deg i denne artikkelen.

Hvodan fungerer et lån uten sikkerhet?

Denne typen lån går under mange navn. Det kan være smålån, SMS-lån eller finansieringslån. Det som er en av de største fordelene med en slik type lån, er at du ikke trenger å stille pant i dine verdier. Dette er tilfellet med et ordinært banklån hvor du må stille sikkerhet i dine verdier for å kunne garantere for utlåner at du vil klare å betale tilbake lånet i sin helhet innen fastsatt tid.

Fordeler og ulemper ved lån uten sikkerhet

Fordelen med å ta opp et lån uten sikkerhet er som nevnt at du ikke trenger å eie noe av verdi for å kunne få innvilget lånesøknaden din. Du trenger heller ikke fortelle hva du har tenkt å bruke låneneløpet til. Behandlingstiden av lånesøknaden går også veldig raskt, kun et par virkedager.

En av de få ulempene med et slikt lån, er at den effektive renten er vesentlig høyere enn ved et ordinært banklån. Men dette løser du enkelt ved å sørge for at lånet blir nedbetalt innen fastsatt tid.

Sammenlign lånetilbudene fra de ulike låneselskapene på nettet

Enten du har tenkt deg på en langtur i det karibiske hav eller andre destinasjoner i Middelhavet, kan du enkelt sammenligne de mange utlånernes tilbud på nettet for å finne det gunstigste lånet uten sikkerhet som tilbyr de beste betingelsene for deg og din privatøkonomi.

Krav til lån uten sikkerhet

De mange ulike låneaktørene på markedet stiller ulike krav til hvem som får innvilget lånesøknaden. Det som er felles for dem alle er at du må være fyllt minst 18 år, ha en fast inntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Hvis du oppfyller disse kravene kan du snart begi deg ut på det gode båtliv denne sommeren.

Så er det bare til å begynne jakten på ulike båttyper og drømmen om båtferie på bøljan blå kan raskt bli en realitet!

cocktail